Geri Dön

Basketbol Şöleni start aldı

21-06-2010 Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18’ncisi düzenlenen “18. Tatlıtop Basketbol Turnuvası” Sırmalar Spor Tesisleri’nde start aldı. Turnuva’nın ilk

Basketbol Şöleni start aldı

21-06-2010 Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18’ncisi düzenlenen “18. Tatlıtop Basketbol Turnuvası” Sırmalar Spor Tesisleri’nde start aldı. Turnuva’nın ilk

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18’ncisi düzenlenen “18. Tatlıtop Basketbol Turnuvası” Sırmalar Spor Tesisleri’nde start aldı. Turnuva’nın ilk maçında hava atışını Belediye Başkanı Sadi Kurtulan yaptı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Tatlıtop Basketbol Turnuvası, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın hava atışı ile start aldı.

Sırmalar Spor Tesisleri’nde yapılan ’18. Tatlıtop Basketbol Turnuvası” birbirinden zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oluyor. Tat Konserve Sanayi A.Ş.’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Ulusal, Starlar, Genç Erkek, Küçük Erkek, Minik Erkek A ve Minik Erkek B, Bayanlar, Küçük Bayan ve Minik Bayan kategorilerinde yapılan turnuva, 4 Temmuz’da oynanacak olan final maçları ile sona erecek. Final maçları öncesinde ise Karizma Show muhteşem bir gösteri gerçekleştirecek. Yetenek Sizsiniz finalistlerinden birisi olan Hakan Akdoğan da Karizma Show grubu içerisinde bir gösteri sergileyecek.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, geleneksel hale getirilen Tatlıtop Basketbol Şöleni’ni bu yıl da başlatmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Bu tür organizasyonlarla hem gençlerimize spor yapma imkanı sunuyoruz, hem de onların yaz tatillerini iyi değerlendirmelerine olanak sağlıyoruz. Ben katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Birbirinden zevkli, bir o kadar çekişmeli ama spor ruhu içerisinde, centilmence maçlar izleyeceğimize eminim” diye konuştu. Mustafakemalpaşalıları turnuvada yapılan tüm maçları izlemeye davet eden Başkan Kurtulan, gençlerin desteklenerek teşvik edilmesini de istedi.