Basketbol’da mutlu hafta

29-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol Takımları, hafta sonu oynanan maçlarda yüzleri güldürdü. Genç basketbolcular, yapılan dört müsabakadan üçünü kazanmayı başardı.      Haftanın ilk

Basketbol’da mutlu hafta

Haftanın ilk maçında,24 Aralık 2011 Cumartesi günü deplasmanda Orhangazi Gençlikspor takımını ile karşılaşan Belediyespor Yıldız Erkek Basketbol takımı, çekişmeli geçen mücadelede rakibini 57-52 mağlup etti.
     25 Aralık 2011 Pazar günü İlçe Spor Salonu’nda oynanan Küçük Bayanlar maçında ise Mustafakemalpaşa Belediyespor Çimenspor’u 55-34 mağlup etmesini bildi.
     Yıldız Erkekler Grubu’nda oynanan karşılaşmada Mustafakemalpaşa Belediyespor İnegöl Çarşıspor’a 78-34 yenilirken, günün son maçında Belediyespor Minik Erkek takımı Gürsu Belediyespor engelini 35-3 gibi farklı bir skorla geçti.

.