Basketbol Bursa Yerel Liglerinde Dereceler Belirlendi

05-06-2009 Sezonunda Basketbol Branşı’nda Bursa Yerel Liglerinde derece alan takımlar belli oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 03 Haziran 2009 Çarşamba günü

Basketbol Bursa Yerel Liglerinde Dereceler Belirlendi

2008-2009 Sezonunda Basketbol Branşı’nda Bursa Yerel Liglerinde derece alan takımlar belli oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 03 Haziran 2009 Çarşamba günü saat 19:00’da Bursa Çekirge Spor Salonu’nda düzenlediği ödül töreninde; 2008-2009 Sezonunda Mustafakemalpaşa’yı temsil eden kulüplerin katıldığı kategori ve dereceleri açıklanırken, takımlara kupa, sertifika ve madalyaları teslim edildi.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’da “ Gençlerimizin bu tür aktivitelerde rol almalarını görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Öncelikle onları yetiştiren anne ve babalarına, bu başarıları elde etmelerini sağlayan hocalarına teşekkür ediyorum. İlçemizin gurur kaynağı olan gençlerimizin bundan sonrada kendi branşların da birçok başarılar elde edeceklerine canı gönülden inanıyorum. Tüm takımlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamlarını diliyorum” dedi.

2008-2009 SEZONUNDA BASKETBOL BRANŞINDA

BURSA YEREL LİGLERİNDE DERECE ALAN TAKIMLARIMIZ

BASKETBOL BAYANLAR KATEGORİSİ

Genç Bayanlarda M.K.Paşa Belediye Spor Bursa 3.sü

Genç Bayanlarda M.K.Paşa Çimen Spor Bursa 4.sü

Yıldız Bayanlarda M.K.Paşa Belediye Spor Bursa 3.sü

Yıldız Bayanlarda M.K.Paşa Atatürk İ.Ö.Okulu Spor Bursa 4.sü

Küçük Bayanlarda M.K.Paşa Atatürk İ.Ö.Okulu Spor Bursa 2.si

Küçük Bayanlarda M.K.Paşa Yunus Emre  İ.Ö.Okulu Spor Bursa 4.sü

Minik Bayanlarda M.K.Paşa Atatürk İ.Ö.Okulu Spor Bursa 2.si

Minik Bayanlarda M.K.Paşa Çimen Spor Bursa 3.sü

Minik Bayanlarda M.K.Paşa Yunus Emre  İ.Ö.Okulu Spor Bursa 4.sü

BASKETBOL ERKEKLER KATEGORİSİ

Yıldız Erkeklerde M.K.Paşa Belediye Spor Grup 7.si

Küçük Erkeklerde M.K.Paşa Belediye Spor Grup 4.sü

Minik Erkeklerde M.K.Paşa Belediye Spor  20 takım arasında Bursa 4.sü olmuştur.