Başkanlar, Milli Takımla coştu

22-06-2016 Mustafakemalpaşalılar, Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti zaferini açık havada dev ekrandan izledi.

Başkanlar, Milli Takımla coştu

Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılarak Türkiye'ye büyük bir sevinç yaşatan A Milli Takımın D Grubu'nda oynandığı Çek Cumhuriyeti maçı, Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin Adnan Menderes Meydanı'nda kurduğu 11 metrelik dev ekrandan yayınlandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'da Türkiye'nin tur kapısını araladığı karşılaşmayı taraftarlarla birlikte izledi.

Meydanı dolduran yüzlerce taraftarla birlikte milli heyecana ortak olan Başkan Recep Altepe ve Başkan Sadi Kurtulan, Ay-Yıldızlılar'a tezahüratlarla destekte bulundu.

Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'ın golleriyle 2-0 biten maçta yaşanan büyük coşku renkli görüntüler oluşturdu.

Türkiye'nin galibiyetini değerlendiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; " Mustafakemalpaşalılarla birlikte keyifli bir gece yaşadık. Milli Takımımızı kutluyorum. İnşallah emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz " dedi.