BAŞKANIMIZ ERDEM’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

29-08-2024 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKANIMIZ ERDEM’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

Başkan Erdem mesajında; ‘’ 30 Ağustos, Türk milletinin kaderini değiştiren, tarihe altın harflerle yazılmış bir dönüm noktasıdır. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dehası, Türk ordusunun cesareti ve milletimizin sarsılmaz kararlılığı sayesinde kazanılmıştır. Türk milletinin bağımsızlık destanını yazdığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde, o büyük zaferin ruhunu yüreklerimizde yeniden canlandırıyoruz. 30 Ağustos, bizlere bağımsızlığın ne büyük bir bedelle kazanıldığını hatırlatırken, aynı zamanda geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tarihimizin kaydettiği kıymetli zaferlerden birisidir. Bu zaferi bize armağan eden Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şanlı ordumuzun her bir kahramanını saygı ve rahmetle anıyorum.                                                                                                     30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. ‘’ifadelerine yer verdi.