Başkanı Sadi Kurtulan öğrencileri fuara uğurladı

02-03-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşalı öğrencileri Bursa 8. Kitap Fuarı’na uğurladı. Mustafakemalpaşa’daki okullar, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin önderliğinde Bursa’da geçtiğimiz hafta sonu başlayan

Başkanı Sadi Kurtulan öğrencileri fuara uğurladı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşalı öğrencileri Bursa 8. Kitap Fuarı’na uğurladı.

Mustafakemalpaşa’daki okullar, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin önderliğinde Bursa’da geçtiğimiz hafta sonu başlayan Bursa 8. Kitap Fuarı’nı ziyaret etmeye başladı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından ‘Türkiye Yayıncılar Birliği’ işbirliğinde düzenlenen Bursa 8.Kitap Fuarı’na ziyarete giden Züferbey YİBO Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencilerini Başkan Sadi Kurtulan uğurladı.

Müdür Yardımcısı Adil Esas ve Türkçe Öğretmeni Fatma Hilal Aktaş ile birlikte Bursa’ya yola çıkmadan önce öğrencilere bir konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan, “Sizler şu anda en verimli çağınızdasınız ve bunun kıymetini iyi bilin. Orada birçok yeni bilgiyle karşılaşacaksınız, yeni kitapları göreceksiniz, yazarları ile tanışacaksınız. Öğreneceğiz tüm bilgileri döndüğünüzde okuldaki arkadaşlarınızla mutlaka paylaşın. Fuar dönüşünde bana da gelip, öğrendiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim” dedi.