BAŞKAN YARDIMCISI FATMA KOCAMAN FİDAN DİKTİ

11-11-2019 Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Kocaman, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 11 milyon fidan dikimi etkinliğine katıldı.

BAŞKAN YARDIMCISI FATMA KOCAMAN FİDAN DİKTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın talimatıyla, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de Mustafakemalpaşa’nın farklı noktalarında binlerce fidan toprakla buluşturuldu.

Başkan yardımcısı Fatma Kocaman, Karaorman mahallesinde gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğinde mahalle sakinleri ve öğrencilerle bir araya geldi. Miniklerin mutluluğuna ve heyecanına ortak olan Kocaman, dikilen fidanlara can suyu vererek rekora katkıda bulundu. Karaorman kültür ve spor tesisleri olarak belirlenen 36 dönümlük araziye 300 Toros sediri 40 mazı fidanı dikildi. Başkan yardımcısı Fatma Kocaman “Cumhurbaşkanımızın Geleceğe Nefes diyerek başlattığı seferberliğe ilçe halkımızda büyük ilgi gösterdi” dedi. Kocaman, dünyaya örnek olacak bir kampanyaya bizlerde katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz şeklinde konuştu.