Başkan Sadi Kurtulan’dan Dünya Çevre Günü Mesajı

05-06-2009 Başkanı Sadi Kurtulan 5 Haziran 2009 Dünya Çevre Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Sadi Kurtulan “Yaşadığımız çevrenin değerini bilmeyen, önemini

Başkan Sadi Kurtulan’dan Dünya Çevre Günü Mesajı

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan 5 Haziran 2009 Dünya Çevre Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sadi Kurtulan “Yaşadığımız çevrenin değerini bilmeyen, önemini farketmeyen bir millet yarınlarını emanet edeceği genç kuşaklarına nelerin hesabını sorabilir ki....

Temiz çevre temiz toplum olma yönünde tüm kurum, kuruluşların yanı sıra bireylere de çeşitli görevler düşmektedir. Yaşanılabilir alanların artırılması amacıyla projeler geliştiren, onları hayata geçiren ve koruyan tüm çevreci dostlarımın 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü şahsım ve Belediyemiz adına kutluyorum. Saygılarımla...” ifadelerinde bulundu.