Başkan Sadi Kurtulan Başarılı Sporcularımızı Unutmadı

04-08-2010 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında 44 üniversiteden 242 sporcunun katılımıyla Sakarya’da gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Karate Şampiyonasında Belediyespordan Lisanslı sporcularımız bir

Başkan Sadi Kurtulan Başarılı Sporcularımızı Unutmadı

31 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında 44 üniversiteden 242 sporcunun katılımıyla Sakarya’da gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Karate Şampiyonasında Belediyespordan Lisanslı sporcularımız bir kez daha yüzümüzü güldürdü.

Yapılan karşılaşmalarda 67 k.da Davut Kaplan 1. olurken, Serkan Eşsiz takım olarak 2.lik elde etti. Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan düzenlediği basın toplantısında “Mustafakemalpaşa’yı temsil etmenin gururunu ve mutluluğunu aldıkları başarılı sonuçlarla Belediyesporun yetiştirdiği gençlerimizden olan Davut Kaplan ve Serkan Eşsiz bizlere yaşatmış oldu. Bu nedenle başarılı performansları ve vermiş oldukları mücadelelerinden dolayı kendileri ve antrenörleri Necip Kaplan’ı tebrik ediyorum” diyerek sporcularımızı birer adet küçük altınla ödüllendirdi.