Başkan Sadi Kurtulan’a Tebrikler Devam Ediyor

26-12-2010 Başkanımız Sadi Kurtulan göreve başladığı ilk günden itibaren tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. 29 Mart seçimlerinden sonra göreve gelen Başkan

Başkan Sadi Kurtulan’a Tebrikler Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan göreve başladığı ilk günden itibaren tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

29 Mart seçimlerinden sonra göreve gelen Başkan Sadi Kurtulan’a vatandaşlarımızdan, ilçe kurum ve kuruluşlardan gelen çiçeklerle belediyemiz adeta çiçek bahçesine döndü.

Çok sayıda vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşların gösterdiği ilgiden kaynaklanan yoğunluktan bir hayli memnun olan başkan Sadi Kurtulan “ Göreve başladığım andan itibaren beni yalnız bırakmayarak gerek makamımda bizzat ziyaret edip tebrik eden, gerekse telefonla arayarak, telgraf, faks ve çiçek göndererek desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.