Geri Dön

Başkan Kurtulan yapılan hizmetleri basına tanıttı

20-10-2010 Mustafakemalpaşa’ya medya akını..        Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa ve ulusal medya temsilcileri ile yazarlarını ağırlayarak, hem 18 ayda yapılan

Başkan Kurtulan yapılan hizmetleri basına tanıttı

20-10-2010 Mustafakemalpaşa’ya medya akını..        Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa ve ulusal medya temsilcileri ile yazarlarını ağırlayarak, hem 18 ayda yapılan

 

     Mustafakemalpaşa’ya medya akını..

 

     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa ve ulusal medya temsilcileri ile yazarlarını ağırlayarak, hem 18 ayda yapılan hizmetleri anlattı, hem de yapımı devam eden Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı projesini tanıttı.

  

     Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ve Ulusal Medya temsilcilerini ağırladı. Bursa gazetelerinin yönetici, köşe yazarı ve muhabirleri, TV yönetici ve muhabirleri ile ulusal medya temsilcilerini gün boyu ilçede ağırlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, medyaya hem 18 ayda yapılan hizmetleri anlattı, hem de inşaatı hızla devam eden Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı projesini tanıttı.

Medya temsilcileri ve yazarlara önce Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı inşaatını gezdiren Başkan Kurtulan projede neler bulunduğunu anlattı. İhaleyi alan firma ile 17 Eylül 2010 tarihinde sözleşme imzalandığını ve hemen kazı çalışmalarına başlandığını anlatan Başkan Kurtulan, önümüzdeki günlerde temel atma töreninin gerçekleştirileceğini ve 1. Etap çalışmalarını oluşturan Belediye Hizmet Binası’nın 180 gün içerisinde teslim edileceğini söyledi.

 

     HİZMET BİNASINDA NELER VAR?

     Mart 2011’de yeni binada hizmet vermeye başlayacaklarını kaydeden Kurtulan, 1. Etapta toplam 3884 m2 inşaat alanı olduğunu, bodrum katta teknik alanlar, sığınak ve bir atölye bulunduğunu, zemin katta hizmet masaları, 1 başkan yardımcısı odası ve çeşitli müdürlüklerin bulunacağını, 1.katta 1 başkan yardımcısı odası, 1 toplantı odası, ağırlıklı olarak fen ve imar işleri müdürlüklerinin bulanacağını, 2.katta başkan odası, 2 başkan yardımcısı, encümen odası ve meclis toplantı salonunun bulunacağını, çatı katında ise ağırlıklı olarak grup odaları ve toplantı odalarının yer alacağını bildirdi.

     Hizmet binasının 180 gün içerisinde bitirilmesinin hemen ardından ‘Kent Meydanı’ uygulamasına geçileceğini de belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2. Etap çalışmalarının da kısa sürede bitirileceğini ve hemen ardından diğer etapların startının verileceğini söyledi. Başkan Kurtulan, 1. Etap çalışmalarının ihale bedelinin 3.583.000 TL olduğunu ve bunun da 2.500.000’sinin kasada hazır olduğunu belirtti.

 

     ŞEHİR TURU VE TÜMBÜLDEK GEZİSİ

     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Hizmet Binası inşaat alanında medya mensupları yazarlarla gerekli bilgileri verdikten sonra, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, Başkan Yardımcısı Atilla Taşören ve yönetim kurulu üyesi Saadettin Akkoyun ile birlikte ilçede 18 aydır yapılan hizmetleri yerinde görmek için hep birlikte şehir turu düzenledi. Gezi sırasında Başkan Kurtulan yapılan icraatlarla ilgili tek tek bilgi verdi ve “Kısa zamana büyük işler sığdırdık. Ancak bunlar yeterli değil. Daha fazlasını ilçemize kazandırmak için tüm ekibimizle birlikte gece-gündüz çalışıyoruz” dedi.

 

    BAŞKAN KURTULAN’A ÖVGÜ..

    Şehir turunun ardından gidilen Tümbüldek Kaplıcaları, medya temsilcilerinin büyük ilgisini çekti. Kaplıcaların eski halini bilen medya mensupları, gördükleri manzara karşısında hayranlıklarını gizleyemezken, yapılan icraatlar nedeniyle Başkan Sadi Kurtulan’ı tebrik ettiler ve “İlçenin kısa zamanda vizyonunu değiştirmişsiniz. Daha 3,5 yılınız var, bu hızla devam ederseniz Mustafakemalpaşa gerçekten Bursa’nın parlayan yıldızı haline gelir” dediler.

Tümbüldek’e yapılan çalışmaları anlatan Başkan Kurtulan, buranın en kısa zamanda Kaplıca Turizminin en önemli merkezlerinden birisi haline getireceklerinin de müjdesini verdi.

 

    SLAYT EŞLİĞİNDE İCRAATIN İÇİNDEN..

    Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve beraberindekiler Tümbüldek gezisinin ardından yine şehir turu eşliğinde öğle yemeği için Hande Otel’e geçtiler. Başkan Kurtulan burada yemek öncesinde basın mensuplarına 18 ayda yapılan hizmetleri bir kez de slayt eşliğinde gösterdi. Kanalizasyon hizmetlerinden asfalt ve parke çalışmalarına, benzin istasyonundan köprü bakım-onarım ve tamir çalışmalarına, park ve yürüyüş yollarından mezarlık düzenlemelerine, işkur anlaşmaları ile meslek edindirmeden mikro kredi hizmetlerine, yenilenen 14 Eylül Bulvarından Şeyhmüftü Cami Sokak’ın yeniden düzenlenmesine kadar yapılan tüm icraatları bir kez de slayt eşliğinde anlatan Başkan Sadi   Kurtulan, son olarak Mustafakemalpaşa için 1 günlerini ayıran basın mensuplarına teşekkür etti.


.