Başkan Kurtulan ‘Tıp Bayramı’nı kutladı

14-03-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan

Başkan Kurtulan ‘Tıp Bayramı’nı kutladı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorların ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Sağlık kuruluşlarını ziyaretinde Mustafakemalpaşa’da görev yapan doktorlara karanfil hediye eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘Önce İnsan’ anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesinin büyük önem taşıdığını söyledi. Başkan Kurtulan; “ Günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri sağlık hizmetlerindeki ulaştığı başarı oranıdır. Türkiye’de son yıllarda bu yolda önemli bir mesafe kat etti. Bu kapsamda iyi eğitim almış, modern tıbbın tüm imkânlarını kullanabilen ve ürettiği hizmetlerden memnun olan hekimler, yarınlara umutla bakabilen sağlıklı toplumların oluşumuna büyük katkılar sağlıyor. Hekimlerimiz, ülke koşullarındaki tüm zorluklara rağmen, kutsal bir mesleği yerine getirmenin bilinciyle, halkımıza sağlıklı ve uzun bir yaşam sağlamak için büyük çaba göstermektedirler. Ulu Önder Atatürk’ün ifade ettiği gibi sağlımızı emanet ettiğimiz Türk Hekimleri’nin, bu özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerine olan inancım sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.