Başkan Kurtulan Tek Rumeli TV’de

23-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tek Rumeli TV’nin sorularını yanıtlayacak. İlhami Erdem’in hazırlayıp sunduğu ‘Yerelden Genele’ adlı programın bu haftaki konuğu

Başkan Kurtulan Tek Rumeli TV’de

İlhami Erdem’in hazırlayıp sunduğu ‘Yerelden Genele’ adlı programın bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Sadi Kurtulan olacak.

Başkan Kurtulan, bu akşam saat 19.45’te Tek Rumeli TV’den canlı yayınlanacak olan programda, 3 yıllık süreçte yapılan hizmetleri ve önümüzdeki dönemde hedeflenen projeleri anlatacak.