Geri Dön

Başkan Kurtulan siyasi partilere icraatlarını anlattı

24-12-2010 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede bulunan siyasi partilerin yöneticilerine, 20 aylık icraatlarını ve projelerini anlattı.        Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi

Başkan Kurtulan siyasi partilere icraatlarını anlattı

24-12-2010 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede bulunan siyasi partilerin yöneticilerine, 20 aylık icraatlarını ve projelerini anlattı.        Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi

     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede bulunan siyasi partilerin yöneticilerine, 20 aylık icraatlarını ve projelerini anlattı.
 
     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede bulunan siyasi partileri ziyaret etti. Başkan Kurtulan ziyaretlerde göreve gelmelerinden bu yana geçen 20 aylık sürede yaptıklarını ve bundan sonra da yapmayı planladıklarını anlattı. Başkan Kurtulan, “Hep birlikte ilçemizi daha yaşanır, daha çağdaş bir düzeye getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Demokrat Parti ve Büyük Birlik Partisi’ne yaptığı ziyaretlere, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, Belediye Meclis Üyeleri, AKP İlçe Başkanı Şaban Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
     Başkan Kurtulan ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda, belediye hizmet binası ve kent meydanı inşaatının son durumu hakkında bilgi verirken, bugüne kadar yapılan asfalt, parke taşı, alt yapı hizmetleri ve köprü ile ilgili de yapılan hizmetleri anlattı. Tümbüldek Kaplıcaları’nda yapılan çalışmaları da anlatan Başkan kurtulan, önümüzdeki yıl buraya yapılacak olan yatırımların daha da artacağının müjdesini verdi. Belediyenin mali tablosu ile ilgili bilgilendirme yapan Başkan Kurtulan, göreve geldikleri günden bu yana hem borç ödediklerini, hem de yatırım yaptıklarını belirterek, hizmetlerin bundan sonra da artarak devam edeceğini bildirdi.
     Su Arıtma Tesisi, sosyal ve kültürel faaliyetler konusunda da bilgilendirme yapan Başkan Sadi Kurtulan, önümüzdeki yıl temeli atılacak olan Adliye Sarayı için 10 dönümlük arsa tahsisi yaptıklarını ve ilçemizde artık Ağır Ceza Mahkemelerinin de bulunacağı kaydetti. Gıda Bankası hakkında bilgi veren ve işleyişi anlatan Başkan Kurtulan, bu konuda tüm ilçe halkından destek beklediklerini söyledi.
Başkan Kurtulan, “Bizler geçen süre içerisinde öncelikle acil ihtiyaçları gidermeye çalıştık. Artık yavaş yavaş söz verdiğimiz projeleri de hayata geçirmeye başladık. Hedefimiz ilçemizi hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha yaşanır, daha çağdaş bir hale getirmek. Bunun için de gece-gündüz çalışıyoruz. Bizim tek sıkıntımız zaman. Sizlerden de öneri ve destek bekliyoruz. Bizler bugün hizmet için bui görevdeyiz ve ilçe halkına bunu sağlamak için de elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
     Siyasi parti başkan ve yöneticileri de yapılan hizmetleri yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirterek, Başkan Sadi Kurtulan’a yapılmasını istedikleri hizmetler konusunda da taleplerini ilettiler.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyaretlerinde siyasi parti başkanlarına ilçemizi anlatan çeşitli kitaplar ile Belediyenin hazırlamış olduğu yeni yıl takvimi hediye etti.



.


.

.