Başkan Kurtulan şehit ve engelli ailelerini unutmadı

10-05-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘Anneler Günü’nde şehit ve engelli ailelerini unutmadı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan anneler için çok anlamlı bir

Başkan Kurtulan şehit ve engelli ailelerini unutmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘Anneler Günü’nde şehit ve engelli ailelerini unutmadı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan anneler için çok anlamlı bir gün olan ‘Anneler Günü’nde şehit anneleri ile engelli annelerini unutmadı.

Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak ile ilçede bulunan şehit ve engelli ailelerini ziyaret eden Başkan Kurtulan, “Baş tacımız, en değerli varlıklarımız analarımız. Sizleri böylesine anlamlı bir günde unutmamız mümkün değil. Sizler için yapacağımız ne varsa söylemeniz yeterlidir. Anneler gününüz kutlu olsun” dedi. Başkan Sadi Kurtulan’ı böylesine anlamlı bir günde karşılarında gören aileler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde Başkan Kurtulan’a teşekkür eden aileler, “Böyle bir günde bizleri unutmadığınız, ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Allah sizden razı olsun” diyerek sevinçlerini dile getirdiler.

Başkan Kurtulan ziyaretlerde ailelere çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.