Başkan Kurtulan Rumeli TV’de

20-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Rumeli TV’de Cuma akşamları yayınlanan ‘ Bursa’da Bu Hafta’ adlı programa konuk oluyor.      Enver Hikmet

Başkan Kurtulan Rumeli TV’de

Enver Hikmet Güneş’in hazırlayıp, sunduğu; siyaset, iş dünyası, kültür-yaşam ve yerel yönetim konulu ‘Bursa’da Bu Hafta’ programının misafiri, 23 Aralık Cuma akşamı saat 19.00’da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan olacak.
     Başkan Kurtulan, 1 saatlik programda; başta Tümbüldek Kaplıcaları ve Suuçtu Şelalesi’nin Mustafakemalpaşa turizmine katkısı, Uğur Böceği Kültür Merkezleri ile kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımı ve Belediye’nin kültür-sanat etkinliklerine yönelik çalışmalarını anlatacak.
     Rumeli TV’deki programın tekrarı, 28 Aralık Çarşamba günü saat 11.30’da yayınlanacak.

.