Başkan Kurtulan, personelin bayramını kutladı

22-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bayram tatili öncesi belediye çalışanları ile bir araya gelerek, personelin Ramazan Bayramı’nı kutladı.      Bayramlaşmaya, Başkan

Başkan Kurtulan, personelin bayramını kutladı

Bayramlaşmaya, Başkan Kurtulan’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, daire amirleri ve belediye personeli katıldı.
     Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Sadi Kurtulan, 3,5 yıldır belediye personeli ile birlikte çalışarak Mustafakemalpaşa’ya en güzel hizmetleri vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söylerken, daha büyük hizmetler verme sorumluluğu içerisinde olduklarını dile getirdi.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan konuşmasında; “ Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde görev yapmak büyük bir ayrıcalıktır. Bunun kıymetini iyi bilmemiz gerekiyor. Dünyadaki en güzel şey insanları mutlu etmektir. Yaptığımız iş ile gelecek nesillere güzel hizmetler bırakacağız. İşimize daha çok sarılarak, yardımlaşarak, vatandaşlarımızla olan ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz. Yeni projelerle Mustafakemalpaşa’nın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.
     Bu duygularla mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, ailelerinizle, sevdiklerinizle, sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.
     Başkan Kurtulan, başkan yardımcıları ve daire amirleri ile birlikte makam odasında tüm personeli kabul ederek tek tek bayramlarını kutladı.

.