Başkan Kurtulan personeli ile iftarda buluştu

08-08-2011 Mustafakemalpaşa Belediye personeli, Süngü Spor Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde buluştu.     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan iftar programına ilk olarak belediye

Başkan Kurtulan personeli ile iftarda buluştu

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan iftar programına ilk olarak belediye personeline düzenlediği yemekle başladı.
    Süngü Spor Tesislerinde verilen yemeğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Sevgisun Gizli ve eşleri, daire amirleri, tüm belediye personeli eş ve çocukları ile birlikte katıldı.
    Yemek Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Koro Şefi Halit Tanrısever tarafından seslendirilen ilahiler işliğinde devam etti. Yemek sonrası yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana birlikte çalıştıklarını ve bu süre içerisinde birçok hizmet gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan şöyle konuştu; Mustafakemalpaşa’nın yıllardır biriken sorunlarını tek tek belirleyerek, bunlara çözüm bulmak için yola çıktık. Sokakta vatandaşlarla konuşurken bana “ Mustafakemalpaşa’da bazı şeylerin olumlu yönde değiştiğini bununla birlikte eksikliklerinde bulunduğunu” söylüyorlar. Bunun için vatandaşlarımızın bize güvendiğini ve çok çalışmamız gerektiği bilinciyle hareket etmeli, hizmet heyecanını arttırmalıyız. Toplumda itibar görmek istiyorsak, işimizi severek yapmalıyız. Biz bu görevlere, dinlenmek ve oturmak için değil, Mustafakemalpaşa’nın hayal ettiği hizmetleri hayata geçirmek için geldik. Vatandaşlarımızın bizlerden istediği ilk şeyin bir güler yüz olduğunu unutmamalıyız. Hep birlikte el ele gönül gönüle vererek, işimize bağlılık ve sadakat göstererek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerle birlikte çalışmaktan, Mustafakemalpaşa’ya hep birlikte hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Hepinize, teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

.