Başkan Kurtulan parke çalışmalarını yerinde inceledi

22-02-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Şeyhmüftü Mahallesi Şekerci Sokakta yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.        Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı

Başkan Kurtulan parke çalışmalarını yerinde inceledi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan yardımcısı Ayhan Dadak ile birlikte Şeyhmüftü Mahallesi Şekerci Sokakta yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların çok olumlu geçtiğini söyleyen Başkan Kurtulan, “Tüm ara sokaklarımızı parke taşı ile döşüyoruz. Çalışmalar çok olumlu gidiyor. Doğalgaz hattı döşenen sokaklarımıza öncelik vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa zamanda tüm sokaklarımızı bitireceğiz” dedi.
     Bu arada, Şekerci Sokak esnaflarından Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Özşekerci ve eski meclis üyesi Ali Rıza Özkaraman, Başkan Kurtulan’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.