Başkan Kurtulan oyunu Yunus Emre'de kullandı

08-06-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde oyunu Yunus Emre İlkokulu'nda kullandı. 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sabah

Başkan Kurtulan oyunu Yunus Emre'de kullandı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde oyunu Yunus Emre İlkokulu'nda kullandı. 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sabah saatlerinden itibaren seçmenler tercihleri için sandığa gitti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'da  oyunu eşi Necibe Kurtulan'la birlikte Yunus Emre İlkokulu'nda kullandı. Saat 08.30 sıralarında okula gelen Başkan Kurtulan vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, bir süre sohbet etti.  Daha sonra oy kullanacağı sınıfa geçen Başkan Sadi Kurtulan, tercihini 1263 numaralı sandıkta yaptı. Seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; " Artık söz milletimizde. Seçmenlerimiz en doğru kararı, kendi hür iradeleri içinde vererek, demokratik tercihini kullanacak. Saygı ve hoşgörü içinde, sıkıntıdan uzak güzel bir seçim atmosferi temenni ediyorum" dedi.