Başkan Kurtulan Orman ve DSİ Bölge Müdürlerini ağırladı

04-03-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, DSİ 1. Bölge Müdürü Vahit Baygüneş ve Orman Bölge Müdürü Ali Girgin’i ağırladı. DSİ 1. Bölge Müdürü

Başkan Kurtulan Orman ve DSİ Bölge Müdürlerini ağırladı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, DSİ 1. Bölge Müdürü Vahit Baygüneş ve Orman Bölge Müdürü Ali Girgin’i ağırladı.

DSİ 1. Bölge Müdürü Vahit Baygüneş ve Orman Bölge Müdürü Ali Girgin’in makamında ziyaret ettiği Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, konuklarından önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan projeleri ile ilgili destek istedi. Başkan Kurtulan, DSİ 1. Bölge Müdürü Baygüneş ve Orman Bölge Müdürü Ali Girgin, Mustafakemalpaşa Orman İşletmesi’ne geçerek öğle yemeğinde İşletme Müdürü İsmail Tüfekçi’nin konuğu oldular.