Başkan Kurtulan Olay TV’de

24-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Olay TV’de Cuma akşamları yayınlanan ‘Soru İşareti’ programına konuk oluyor.      İsmail Kemankaş’ın hazırlayıp, sunduğu; siyaset,

Başkan Kurtulan Olay TV’de

İsmail Kemankaş’ın hazırlayıp, sunduğu; siyaset, iş dünyası, kültür-yaşam ve yerel yönetim konulu ‘ Soru İşareti’ programının bu haftaki misafiri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan olacak.
     Başkan Kurtulan,  25 Mayıs Cuma günü saat 17.15’ de yayınlanacak bir saatlik programda; 3 yıllık hizmet sürecini ve Mustafakemalpaşa’ya ilişkin projelerini anlatacak.