Başkan Kurtulan, öğrencilerin karne mutluluğunu paylaştı

24-01-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk yarısının sona ermesiyle birlikte okullarda düzenlenen törenlerde öğrencilerin karne mutluluğuna

Başkan Kurtulan, öğrencilerin karne mutluluğunu paylaştı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk yarısının sona ermesiyle birlikte okullarda düzenlenen törenlerde öğrencilerin karne mutluluğuna ortak oldu. Sedat Karan Anadolu Lisesi’nde gerçekleştiren karne törenine katılan Başkan Sadi Kurtulan, okulda akademik, sportif ve kültürel alanlarda dereceye giren öğrencilere karne ve ödüllerini verdi. Törende yaptığı konuşmada, başarının ilk şartının inanmak olduğunu vurgulayan Başkan Kurtulan; “  Öğrencilerimize eksikliklerini başarısızlık olarak değerlendirmeden, ikinci döneme daha iyi hazırlık yapmalarını tavsiye ediyorum. Bu dönemde en büyük görev ailelere düşüyor. Anne ve babalarımız çocukları ile güven bağını daha sağlam temeller üzerine kurduklarında başarı gelecektir. Çocuklarımız için özverili çalışmalarda bulunan eğitimcilere ve ailelere teşekkür ediyor, öğrencilerimize de başarılı bir eğitim ve öğrenim hayatı diliyorum” dedi.