Başkan Kurtulan, öğrencileri YGS’ye uğurladı

02-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, 01 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı’na(YGS) katılan öğrenciler için ücretsiz otobüs seferi düzenledi.      Sınav sabahı

Başkan Kurtulan, öğrencileri YGS’ye uğurladı

Sınav sabahı ulaşım telaşı yaşanmaması ve öğrencilere katkı vermek amacıyla düzenlenen seferle, aileleriyle birlikte 120 öğrenci sınav yerlerine gitmek için Bursa’ya ulaştırıldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da Pazar sabahı saat 07.30’da eski belediye binası önünden hareket eden 4 otobüsle sınava girecek öğrencileri yolcu etti.

Tüm öğrencilere başarı dileğinde bulunan Başkan Kurtulan, Mustafakemalpaşalı öğrencilerin üniversiteye girişin ilk ayağı olan YGS’den iyi dereceler alacağına inandığını kaydetti.

Ücretsiz otobüs seferinden duydukları memnuniyetlerini dile getiren öğrenci velileri ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ettiler.

.