Başkan Kurtulan muhtarlara projelerini anlattı

28-12-2010 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, göreve geldiği günden bu yana hayata geçirilen proje ve yapılan hizmetleri kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor.

Başkan Kurtulan muhtarlara projelerini anlattı

Geçtiğimiz hafta siyasi parti teşkilatlarının yöneticilerine 20 aylık icraatları hakkında bilgi veren Başkan Kurtulan, son olarak mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Hande Otel’de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda, göreve geldikleri günden bu yana yapılan hizmetleri slayt sunum eşliğinde anlatan Başkan Sadi Kurtulan, yerel yönetimi devir aldıkları gün 5 milyon olan mali borcu ödeyerek, belediye bütçesini etkili bir çalışmayla disiplin altına aldıklarını söyledi.
     Mart ayı sonunda bitirilmesi planlanan Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı projesinden, süren asfalt ve parke döşeme çalışmalarına, Tümbüldek Kaplıcaları’nın modernizasyonu ve Kirmasti Köprüsü’nün yenilenmesine kadar 20 aylık süre içerisinde gerçekleştirilen yatırım hizmetlerini mahalle muhtarlarına anlatan Başkan Kurtulan, Belediye tarafından 10 dönümlük arsa tahsisi gerçekleştirilen Adiye Sarayı’nın yapımı için ise önümüzdeki dönemde gerekli adımların hızlı bir şekilde atılacağını kaydetti. Başkan Kurtulan, “Mustafakemalpaşa’nın önünü açacak daha birçok projeyi de bu dönemle birlikte hayata geçireceğiz. ‘Çağdaş bir kent’ hedefine birlikte el ele vererek ulaşacağız” dedi.
Başkan Kurtulan, toplantı sonunda kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken, önerileri de dinledi.

.