Başkan Kurtulan;'Milli irade ve demokrasi kazandı'

01-11-2015 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde %51.7 oyla birinci parti çıkan AK Parti'de zafer coşkusu sokağa taşındı. 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde sandıkların

Başkan Kurtulan;'Milli irade ve demokrasi kazandı'

Mustafakemalpaşa'da 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde %51.7 oyla birinci parti çıkan AK Parti'de zafer coşkusu sokağa taşındı. 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde sandıkların açılmasının  ardından  heyecanın adresi AK Parti Teşkilatı oldu. Teşkilat binasında toplanan yüzlerce partili, seçimi kazanan AK Parti'nin zaferini müzikler ve sloganlar eşliğinde kortej yürüyüşüyle kutladı. Adnan Menderes Meydanı'nda toplanan kalabalık, bayraklar ve dövizler açarak keyifli bir kutlama yaşadı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu'nun kutlamaları kabul ettiği seçim gecesinde partililer havai fişek gösterileriyle coştu.   'Barış, huzur ve istikrar'   Partililere seslenen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, seçimlerin ardından Türkiye demokrasisinin büyük bir güç kazandığını söylerken, milletin tercihinin tek başına iktidar olduğunu belirtti. Başkan Kurtulan; " Seçimler, milletin hakemliğine başvurma günüdür. AK Parti, 13 yıllık iktidarı boyunca yalnızca milletini düşündü, hizmetlerini ülkenin en ücra yerlerine kadar  götürdü. Türkiye'yi her alanda imar eden partimiz 1 Kasım seçimleriyle bir kez daha iş başına geldi. Halkımız, barışa, huzura, istikrara oy verdi. Mustafakemalpaşa'da bu seçimde farkını gösterdi, sandığa ve milli iradeye sahip çıktı. 'Tek başına, iş başına' dedi. Hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Parti teşkilatımızın her kademesi de bu süreçte çalışkanlığını ve inancını ortaya koydu. Kadın ve gençlik kollarımızı kutluyorum. Seçime teveccüh gösteren aziz milletimize teşekkür ediyor, sonuçların başta ülkemiz olmak üzere Bosna Hersek'ten Filistin'e kadar bütün dost ülkelere hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.   'Güçlü Türkiye'   AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkyonlu'da partinin Mustafakemalpaşa'da büyük bir oy potansiyeline ulaştığını söyledi. Akkoyunlu; " Milletimiz, 1 Kasım'da bir kez daha güçlü Türkiye için iradesini ortaya koydu. Partimizi tek başına iktidara taşıyarak ülkemizin büyümesini, barışı ve huzuru istediğini sandığa yansıttı. Seçimlerde Mustafakemalpaşa'da güçlü bir şekilde mührünü AK Parti'ye vurdu. Mustafakemalpaşalılara sonsuz teşekkür ediyorum. Parti teşkilatımızda bu seçimlerde örnek bir birliktelik ve çalışma sergiledi. Tüm partililerimizi kutluyorum. Kardeşliğimizi koruyarak ülkemizi birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.