Başkan Kurtulan, mazbatasını aldı

07-04-2014 Belediye Başkalığı’na 2. dönem için tekrar seçilen Sadi Kurtulan, mazbatasını aldı. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden zaferle çıkan Belediye Başkanı Sadi

Başkan Kurtulan, mazbatasını aldı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkalığı’na 2. dönem için tekrar seçilen Sadi Kurtulan, mazbatasını aldı. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden zaferle çıkan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri için Mustafakemalpaşa Adliye Binası’nda mazbata töreni düzenlendi. Mustafakemalpaşa Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Nevin Kayıngül’den mazbatasını alan Başkan Sadi Kurtulan, hizmet için vatandaştan yetki alarak seçilmenin büyük bir mükâfat olduğunu söylerken, bu güvene layık olacaklarını belirtti. Halkın demokratik tercihinin her şeyden daha değerli olduğunu dile getiren Başkan Kurtulan; “ 30 Mart’ta milletimiz tüm adayların projelerini, programlarını dinledi. Kararını da Mustafakemalpaşa’nın aydınlık geleceği için verdi. Seçimlerde Mustafakemalpaşalıların kantarına çıktık, hizmetlerimizle, projelerimizle tartıldık. Milli irade tecelli etti ve sandıktan çıkan sonuç gösterdi ki millete hizmet eden mükâfatını seçilerek alıyor. Biz önce, ‘yakın ışıkları Mustafakemalpaşa aydınlansın’ dedik, şimdi de ‘kaldığımız yerden hizmete devam’ diyoruz. Her yönüyle örnek bir belediye idealine kavuşmak için tüm meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek çalışacağız.  Yeise düşmeden, güzellikleri yaşatarak, iyiyi, doğruyu düşünerek hizmet edeceğiz. Cenab-ı Hak bizi bu yoldan ayırmasın ve güzel hizmetler nasip etsin” dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Belediye’nin yeni Meclis Üyeleri mazbata töreninin ardından AK Parti Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Saadettin Akkoyunlu nezdinde seçimlerde gösterdikleri çalışmalardan dolayı partinin kadın ve gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.