Başkan Kurtulan makamını Ayşegül’e devretti

26-04-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını Ayşegül Metin’e teslim etti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan

Başkan Kurtulan makamını Ayşegül’e devretti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını Ayşegül Metin’e teslim etti.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan koltuğu bir günlüğüne devralan Öğretmen Davut İlköğretim Okulu sekizincisi sınıf öğrencisi Ayşegül Metin, Başkan Kurtulan’ın ‘ilçede nelerin olmasını istediği’ şeklindeki sorusuna, “Daha modern ve yaşanabilir bir şehir olmasını istiyorum. Bunun için de herkes ortak hareket etmeli ve birlikte çalışmalıdır” dedi.

Başkan Kurtulan da başarılı olabilmek ve belli hedeflere ulaşabilmek için çok çalışmak gerektiğini belirterek, “Kendinize belirlediğiniz hedefe ulaşabilmeniz ve başarılı olabilmeniz için bu şart. Her zaman çok çalışın ve üretken olun” dedi.

Başkan Kurtulan’dan koltuğu devralan Ayşegül de bunun üzerine, “Ben buraya 8 yıl önce 1. Sınıftayken de geldim ve koltuğa oturdum. Şimdi yine buradayım. 4 yıl sonra yine gelmek istiyorum. İnşallah çok çalışacağım ve bir gün başkan olarak geleceğim” şeklinde konuştu. Başkan Kurtulan bunun üzerine “Böylesine idealleri olan, hedefleri belli olan gençlerimizin olması çok güzel” dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyaret sonrasında çocuklara çeşitli hediyeler verdi.