Başkan Kurtulan’la ikinci dönem

01-04-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden zaferle ayrılarak, 2. dönem için bir kez daha hizmet için yola

Başkan Kurtulan’la ikinci dönem

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden zaferle ayrılarak, 2. dönem için bir kez daha hizmet için yola çıktı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından oylarıyla kendisini destekleyen vatandaşlarla birlikte Adnan Menderes Meydanı'ndaki zafer kutlamalarına katıldı. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı'nın da katıldığı balkon konuşmasında sevgi gösterileri eşliğinde halka hitap eden Başkan Kurtulan, seçimlerde kazananın Mustafakemalpaşa olduğunu söyledi.   'Bu güvene layık olacağız'   Mustafakemalpaşalılardan 5 yıl daha hizmet etme yolunda onay aldıklarını belirten Başkan Sadi Kurtulan; " Yorucu ve heyecanlı bir seçim dönemini geride bıraktık. Bize söylenen birçok söze, dedikoduya aldırmadan sadece hizmet için çalıştık. Milletimiz sandıkta son sözünü söyledi ve hizmete devam mesajı verdi. Bu süreçten sonra Mustafakemalpaşa'nın her mahallesi ayrı gayrı olmadan hak ettiği hizmeti alacaktır. Mustafakemalpaşa her yönüyle çağdaş bir kent olacak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Bizi bu göreve layık gören Sayın Başbakanımıza ve oylarıyla 2. bir dönem için bize hizmet etme şerefi veren Mustafakemalpaşalılara sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi. 'Adam Gibi Adam Sadi Kurtulan, Dik Dur Eğilme, Mustafakemalpaşa Seninle' sloganları arasında halkla kucaklaşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, seçim zaferini vatandaşlarla birlikte pasta keserek kutladı.   Aile Mezarlığı’na ziyaret   Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, seçimin ertesi günü ise Adile Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanını ziyaret etti. Başkan Kurtulan, 20 dakika kaldığı kabristanda anne-baba ve yakınlarının mezarlarını ziyaret edip, dua etti.