Başkan Kurtulan, köy hayırlarına katıldı

15-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, katıldığı köy hayırları ve hıdrellez şenliklerinde vatandaşlarla buluştu.      Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı

Başkan Kurtulan, köy hayırlarına katıldı

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, geçtiğimiz hafta sonu Fındıcak, Kösehoroz ve Kayabaşı köylerinde düzenlenen köy hayırlarına katıldı.

Köy muhtarlarının ev sahipliğinde yapılan hayırlara çevre köylerden de çok sayıda vatandaş katılırken, etkinliklerde misafirlere çeşitli yemekler ikram edildi.

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen bu tür etkinliklerin, toplumun birlik ve beraberliğine güç kattığını,

Türk kültürünü yansıtan gelenek, görenek, töre ve inançların bu tür birlikteliklerle geleceğe taşınacağına inandığını kaydederek; “ Bu kültürleri yaşatmak çok önemlidir, bizden sonraki kuşaklara da bunu aktarmak bizim görevimizdir” dedi.

.