Başkan Kurtulan Kosova gecesine katıldı

23-02-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği “Kosova’nın Bağımsızlığı’nın 2. yılı” kutlamalarına katıldı. Gökkuşağı Düğün Salonu’nda

Başkan Kurtulan Kosova gecesine katıldı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği “Kosova’nın Bağımsızlığı’nın 2. yılı” kutlamalarına katıldı.

Gökkuşağı Düğün Salonu’nda yapılan geceye; Kosova Ankara Büyükelçisi Bekim Seydiu, Bursa Vali Yardımcısı Selman Yenigün, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Fahrettin Gülener, Dernek başkanı Recep Gündüz ve yönetim kurulu, Mustafakemalpaşa Belediye Meclis üyeleri Sinan Saygı Mehmet Atılgan ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede yapılan konuşmaların ardından Kosova’dan gelen Sipetimi folklor ve müzik grubu söyledikleri türkü ve ezgilerle geceye katılanları coşturdular.