Geri Dön

Başkan Kurtulan koltuğunu Ayşenur’a devretti

24-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını 8. sınıf öğrencisi Ayşenur Uzun’a devretti.     

Başkan Kurtulan koltuğunu Ayşenur’a devretti

24-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını 8. sınıf öğrencisi Ayşenur Uzun’a devretti.     

     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını 8. sınıf öğrencisi Ayşenur Uzun’a devretti.
     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 92. yılı kutlamaları kapsamında,14 Eylül İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri Ayşenur Uzun, Yiğit Can Çoban ve Ceren Sönmez, Okul Müdürü Naci Özgür’le birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.
Başkan Sadi Kurtulan, ziyarette makam koltuğunu temsili olarak 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşenur Uzun’a bırakarak, Mustafakemalpaşa’nın sorunlarına yönelik çözüm önerilerini dinledi.
 
     Küçük başkan hayallerini anlattı
 
     Koltuğu bir günlüğüne devralan Ayşenur Uzun, Mustafakemalpaşa’nın hızla geliştiğini ve güzelleştiğini söylerken, sosyal yaşam ve spor alanlarının arttırılmasını istedi.
Küçük Başkan Ayşenur Uzun; “ Okullarımızın oyun parkına, Halk Kütüphanesi’nin ise büyütülmesine ihtiyaç var. Bu sorunların kısa zamanda çözüleceğine inanıyorum. Mustafakemalpaşa’nın daha modern ve yaşanabilir olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ayşenur Uzun’un istek ve önerilerini not eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da verdiği bilgilerde, çeşitli projelerle Mustafakemalpaşa’nın sosyal yaşamını daha da canlandıracaklarını söylerken, bunun için önemli adımlar attıklarını kaydetti.
 
     Başkan Kurtulan’dan çocuklara tavsiyeler
 
     Başkan Kurtulan, başarılı olabilmek ve belli hedeflere ulaşabilmek için çok çalışmak gerektiğini dile getirerek;“ Hiçbir ulusun tarihinde çocuklara ait bir bayram yok. Yalnızca bizim ülkemiz, her yıl dünyanın birçok ülkesinden binlerce çocuğu bu güzel bayramda bir araya getiriyor. Ülkemiz, çocukların paylaşım duygularını güçlendiren, genç beyinlerde güzel bir demokrasi bilinci yeşerten 23 Nisan Bayramı ile tüm dünyaya örnek oluyor.
     Çocuklarımızdan isteğimiz, gelecekte işini çok seven, paylaşım duyguları güçlü, vaktini iyi değerlendiren bireyler olarak yetişmeleri. Cumhuriyetimizin 100. yılında ekonomide, bilimde, sanatta ve sporda dünya ülkeleri arasında saygın bir yer bulmak istiyorsak çok çalışmalıyız. Bu ideali, bugünün küçükleri, yarının büyükleri olan çocuklarımız gerçekleştirecektir.
     Hayallerinize sahip çıkarak, onları gerçekleştirmek için her zaman çok çalışın ve üretken olun. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ziyaret sonrasında kendisine çiçek takdim eden öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti.

 

.

.

.