Başkan Kurtulan, karne heyecanına ortak oldu

19-06-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, öğrencilerin karne ve mezuniyet heyecanına ortak oldu. 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın son gününde; Balibey İlköğretim Okulu,

Başkan Kurtulan, karne heyecanına ortak oldu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, öğrencilerin karne ve mezuniyet heyecanına ortak oldu. 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın son gününde; Balibey İlköğretim Okulu, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Öğretmen Davut İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne törenlerine katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, öğrencilerin ve ailelerin mutluluğunu paylaştı. Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, daire amirleri, okul idarecileri öğretmenler, öğrenciler ve ailelerin katıldığı törenlerde,  akademik, sportif ve kültürel alanlarda başarılı olan öğrenciler madalya ve plaket ile ödüllendirildi. Birçok etkinliğin yapıldığı törenlerde okullarında dereceye giren öğrencilere karne ve ödüllerini veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eğitimin önemine vurgu yaptı. Geleceği şekillendiren en önemli kurumların başında eğitim camiasının geldiğini dile getiren Başkan Sadi Kurtulan,  bu konuda özverili çalışmalarda bulunan eğitimcilere teşekkür ederek, tüm öğrencilere de bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.