Başkan Kurtulan karne dağıttı

18-06-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle öğrencilere karne dağıttı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2009-2010 eğitim öğretim

Başkan Kurtulan karne dağıttı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle öğrencilere karne dağıttı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2009-2010 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle okullarda düzenlenen karne dağıtım törenlerine katıldı. İlk önce Merkez İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende Başkan Kurtulan’ın yanı sıra Kaymakam Kazım Karabulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan da yeraldı. Başkan Sadi Kurtulan okul birincilerine Orhan Kural’ın kaleme aldığı ‘Dünya için bir şey yap’ ve Mustafakemalpaşa Şiirleri kitabını hediye etti.

Öğrencilerden 95 günlük tatili iyi değerlendirmelerini isteyen Başkan Kurtulan, “Sizler bizim gözbebeğimiz ve geleceğimizsiniz. Sizleri yetiştiren ve bugünlere getiren öğretmenlerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Merkez İlköğretim Okulu’ndaki törende en son sahneye çıkan Anasınıfı öğrencilerinin kep atma töreni ise bir hayli renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan daha sonra Sedat Karan Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene katıldı. Buradaki törende ‘Mustafakemalpaşa Şiirleri’ kitabında yer alan şiirleri yazan öğrencilere kitabı hediye eden Başkan kurtulan, “Sizler bu tür çalışmaları yapın, ben her zaman sizin yanınızdayım” dedi.

Başkan Kurtulan, üniversite sınavına katılacak olan öğrencilere de başarılar diledi ve “Sizlerden büyük başarılar bekliyorum” dedi.