Başkan Kurtulan kan verdi

10-06-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede bulunan Kızılay Tırı’nda kan verdi. Kızılay Bursa Kan Merkezi ve Kızılay Mustafakemalpaşa Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği

Başkan Kurtulan kan verdi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede bulunan Kızılay Tırı’nda kan verdi.

Kızılay Bursa Kan Merkezi ve Kızılay Mustafakemalpaşa Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği “Kan ver hayat kurtar” adlı kampanya çerçevesinde ilçede bulunan Kızılay Tırı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da ‘Gezici Kızılay Kan bağışı Tırı’na giderek kan bağışında bulundu. Kan vermenin önemine değinen Başkan Kurtulan, “Her sağlıklı vatandaş yılda 4 kez kan verebilir. İnsan vücudunun kendiliğinden ürettiği kanı fırsat buldukça verelim. Çünkü hiç ummadığımız bir anda bize de lazım edebilir. Bu nedenle sağlıklı günlerimizde ihtiyacı olanlar için kan verelim” dedi.