Başkan Kurtulan İTO Başkanı Yalçıntaş’a projelerini anlattı

21-12-2010 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, KENT 2010 Fuarı’nda İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş ile bir araya

Başkan Kurtulan İTO Başkanı Yalçıntaş’a projelerini anlattı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, KENT 2010 Fuarı’nda İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş ile bir araya geldi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, İstanbul Beylikdüzü’nde 16-19 Aralık tarihleri arasında düzenlenen KENT 2010 ‘14. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenleme ve Spor Sahaları Fuarı’na katıldılar.
Türkiye genelinde Büyükşehir Belediyelerinin ve en önemli Belediye Birliklerinin kendilerine ayrılan özel stantları ve fuara katılımları ile hizmetlerini anlattıkları fuarda incelemelerde bulunan Başkan Kurtulan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş ile de bir araya geldi. Başkan Kurtulan, ilçede yapılması planlanan projeler ve yatırımlarla ilgili Yalçıntaş’a bilgi verdi ve yatırımcıları ilyeçeye beklediklerini söyledi. Kurtulan, “Bizler hizmet için göreve geldik ve bunun için de gece-gündüz çalışıyoruz. İlçemize yatırım yapacak işadamlarımıza her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız. Yeter ki ilçemize, ülkemize katma değer sağlasınlar, iş imkanı sağlasınlar, istihdam sağlasınlar” dedi. İTO Başkanı Yalçıntaş da görüşme nedeniyle Başkan Kurtulan’a teşekkür etti ve destek sözü verdi.

.