Başkan Kurtulan’ın anne acısı

21-01-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın annesi Hacı Mürvet Kurtulan (84), vefat etti. Bir süredir rahatsızlığı bulunan ve Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 3

Başkan Kurtulan’ın anne acısı

Bir süredir rahatsızlığı bulunan ve Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 3 çocuk annesi Mürvet Kurtulan, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Merhum Sadık Kurtulan’ın eşi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Melek Özmen ve Fatma Eyüpler'in annesi, mermerci Orhan Özmen’in kayınvalidesi merhume Mürvet Kurtulan’ın cenazesi, yarın Hamzabey Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Adile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.