Başkan Kurtulan’ın acı günü

23-01-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın annesi Hacı Mürvet Kurtulan’ın cenazesi (84), dualarla toprağa verildi.      Uzun süredir rahatsızlığından dolayı tedavi gören

Başkan Kurtulan’ın acı günü

Uzun süredir rahatsızlığından dolayı tedavi gören ve Cuma günü vefat eden 3 çocuk annesi Hacı Mürvet Kurtulan, Hamzabey Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine; Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vali Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, çok sayıda Milletvekili ve Belediye Başkanı ile ilçe halkı katıldı.

Annesini kaybetmenin acısını yaşayan Başkan Sadi Kurtulan, törende taziyeleri kabul etti. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ta cenaze törenine katılarak, Başkan Kurtulan’a başsağlığı diledi.

Hacı Mürvet Kurtulan’ın cenazesi, Adile Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

.