Başkan Kurtulan ile yola devam

23-01-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 30 Mart 2014'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti’den bir kez daha aday gösterildi. 2. dönem için

Başkan Kurtulan ile yola devam

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 30 Mart 2014'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti’den bir kez daha aday gösterildi. 2. dönem için adaylığı açıklanan Başkan Kurtulan, partililerle bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti'de millete hizmet etmek için herkese görev olduğunu söylerken; “ Yeni Mustafakemalpaşa'ya, yine Mustafakemalpaşalılara hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Kazanan Mustafakemalpaşa olsun” dedi AK Parti İlçe Binası'nda yapılan aday tanıtım toplantısına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Saadettin Akkoyunlu, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Saadettin Akkoyunlu açılışta yaptığı konuşmada, demokrasinin mihenk taşı olan seçimlere hızla hazırlandıklarını söylerken, seçim sürecinde mahalle mahalle, köy köy gezerek her vatandaşa ulaşacaklarını belirtti. Akkoyunlu; “ Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan bugüne kadar birçok başarılı hizmete imza attı. Şimdi sıra yeni hizmetlerde, Mustafakemalpaşa'yı geleceğe taşıyacak projelerdedir. AK Parti olarak Başkanımızın yanındayız. Partimiz, milletimiz için gece-gündüz hizmettedir. Büyük ve güzel Mustafakemalpaşa'yı hedefleyenlerle el ele verecek, alın terimizi Mustafakemalpaşa'nın geleceği için akıtacağız” dedi.   'Vatandaşımızın ayağına yeni projelerimizle gideceğiz'   Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise belediyeciliğin artık bir lokomotif olduğunu söylerken, yatırımları, hizmetleri ve projeleri el birliği ile hayata geçireceklerine dikkat çekti. Herkesin hizmetinde olduklarını dile getiren Başkan Kurtulan; “Bizler, AK Parti'nin oluşum kodlarını benimseyen ve yayan bir anlayışa sahibiz. Bugünde itibaren açtığımız tertemiz bir sayfa var. Şimdi yeni şeyler söylemenin zamanıdır. Taze bir şevkle yola çıkıyoruz. Geçmişte yaptığımız hizmetlerle değil, gelecekteki projelerimizle vatandaşımıza gideceğiz. 2023 ‘e giden çizgide şimdi ülkemiz ve milletimiz için gönlünü koyacak, fikir koyacak, vücudunu, vaktini koyacak insanlara ihtiyacımız var. Problem çözen ya da çözüme yardımcı olan insanlar Mustafakemalpaşa’ya hizmet eden insanlardır. AK Parti'de bu insanların ailesidir” dedi.   'Başbakanımızı mahcup etmeyeceğiz'   Sosyal belediyecilik ve insan odaklı hizmet hedefini her mahalle ve her köye taşıyacaklarını vurgulayan Başkan Kurtulan; “ Teknolojiyi ve ekonomiyi en iyi şekilde kullanan bir yerel yönetim anlayışı ile Büyükşehrimizle birlikte en ücra köylere hizmetimizi götüreceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Bizim kimseyle kavga ve pazarlık etmeye vaktimiz yok. Zaman, millete hizmet zamanıdır. Kervan yola çıkmıştır, bu kervanın yoluna taş koyanları milletimiz affetmez. Başbakanımızı mahcup etmeyeceğiz, ona layık olacağız. Birbirimizin kusurlarını açık eden değil, onları örten bir anlayışı hâkim kılacağız. Kardeşliğimizi koruyacağız. AK Parti teşkilatları kurumsal işleyen bir yapıyla geleceğe hazır olduğunu göstermiştir. Diğer partilerin Belediye Başkan Adayları'na da başarılar diliyorum. Hepsi güzel ve memleketimizin yetiştirdiği insanlar. Onlarla yarışmak bizim için onurdur. AK Parti millete hizmetin partisidir. Bunun içindir ki herkes bize özeniyor ama kimse bizi çözemiyor. 2002 yılında beri partimizin kuruluşunda emeği geçenlere ve birlikteliğimizi bugüne taşıyanlara şükranlarımı iletiyorum. Seçim sürecinde partililerimize gayret ve sabır diliyorum. Partililerimize bize gösterdikleri teveccühten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, toplantının ardından vatandaşların adaylık tebriklerini kabul ederek, partililerle sohbet etti.