Başkan Kurtulan hemşireleri unutmadı

16-05-2011 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ‘Hemşireler Haftası’ nedeniyle ilçedeki hemşireleri ziyaret etti. Başkan Kurtulan hemşirelere karanfil ve ‘Annem’ isimli şiir kitabı

Başkan Kurtulan hemşireleri unutmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ‘Hemşireler Haftası’ nedeniyle ilçedeki hemşireleri ziyaret etti. Başkan Kurtulan hemşirelere karanfil ve ‘Annem’ isimli şiir kitabı vererek bu özel günlerini kutladı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Hemşireler Haftası’nda ilçede görev yapan hemşireleri unutmadı. Devlet Hastanesi’ne giderek hemşireleri görev yaptıkları yerlerde tek tek gezen Başkan Kurtulan, hemşirelere ‘Karanfil’ ve ‘Annem’ isimli şiir kitabı hediye etti. Hemşirelerin çok kutsal bir görev yaptığını söyleyen Başkan Kurtulan, “Bilindiği gibi Hemşireler Haftası 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanıyor. Ancak sizler çok özel ve kutsal bir görev yapıyorsunuz. Sizler bir gün değil, her zaman bizlerin baş tacısınız” dedi.

Başkan Kurtulan Paşa Diyaliz Merkezi’ni de ziyaret ederek burada görev yapan hemşireleri bu özel günlerinde kutladı.