Başkan Kurtulan Hacı adaylarını uğurladı

11-10-2010 Mustafakemalpaşa’dan ‘Hac’ ibadeti için kutsal topraklara giden ‘Hacı kafilesini’ Belediye Başkanı Sadi Kurtulan uğurladı.        İslam’ın 5 şartından birisi olan hac

Başkan Kurtulan Hacı adaylarını uğurladı

İslam’ın 5 şartından birisi olan hac ibadetini yerine getirmek isteyen Mustafakemalpaşalı hacı adayları, kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktılar. Cumhurluk Alanı’ndan yakınları ile vedalaştıktan sonra yola çıkan hacı adaylarını Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da uğurladı. Hacı adaylarına ‘hayırlı yolculuklar’ dileyen Başkan Sadi Kurtulan, !Hayırlısı ile gidip, hayırlısı ile gelin, dualarınızda bizi unutmayın” dedi.