Başkan Kurtulan güreşçilerle kahvaltıda buluştu

21-04-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “23 Nisan 2. Uluslararası Dünya Çocuk Bayramı Spor Loto Serbest Güreş Şampiyonası” için ilçeye gelen konuk

Başkan Kurtulan güreşçilerle kahvaltıda buluştu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “23 Nisan 2. Uluslararası Dünya Çocuk Bayramı Spor Loto Serbest Güreş Şampiyonası” için ilçeye gelen konuk ülke sporcuları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği “23 Nisan 2. Uluslararası Dünya Çocuk Bayramı Spor Loto Serbest Güreş Şampiyonası” için ilçeye gelen Rusya, Makedonya, Gürcistan, Bulgaristan ve Romanya ekiplerinin antrenör, yönetici ve sporcuları ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi. Züferbey YİBO’da yapılan sabah kahvaltısında antrenör, yönetici ve sporcularla sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, şampiyonada tüm ekiplere başarılar diledi.

22-23 Nisan tarihleri arasında ilçe kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek olan şampiyonaya; Rusya, Makedonya, Gürcistan, Bulgaristan, Romanya Güreş Takımları ile Türkiye’yi temsilen Bursa Takımları ve Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımı katılacak. 10 sıklette yapılacak olan müsabakalarda sporcular sırasıyla; 32 kg.-35 kg.-38 kg.-42 kg.-47 kg.-53 kg.-59 kg.-66 kg-73kg. ve 85 kg’da yarışacak.