Başkan Kurtulan Girişimci Kadın Pazarı’nda

20-04-2009 el emeğini ortaya çıkarmak ve aile ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla kurulan pazaryerini bugün ziyaret eden Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, yeni

Başkan Kurtulan Girişimci Kadın Pazarı’nda

Kadınlarımızın el emeğini ortaya çıkarmak ve aile ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla kurulan pazaryerini bugün ziyaret eden Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, yeni göreve gelen Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner ve Başkan Yardımcılarımız Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı’yı pazarda yer alan bayanlarla tanıştırdı.

Yaklaşık 4 aydan beri pazaryerinde faaliyetlerini sürdüren bayanlar Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a istek ve önerilerini dile getirdiler. Yaşadıkları bazı sorunları da aktaran bayanlar, önümüzdeki günlerde bir toplantı düzenleyerek pazaryerinin adının duyurulması ve daha da büyüyebilmesi için neler yapılabileceğinin görüşülmesini istediler.

Başkanımız Sadi Kurtulan pazarda yer alan sergilerle tek tek ilgilenerek, sorunları ve fikirleri paylaştı. Kurtulan “ Yaptığınız işten ötürü sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonra bu işi nasıl canlandırabiliriz, neler yapabiliriz bunlar için çalışacağız. Birlikte oturup konuşup, birlikte çözüm üreteceğiz. Bize düşen görev yapabileceğimizin en iyisini yapabilmektir, bunu da hep birlikte başaracağız.”dedi.