Başkan Kurtulan gazileri unutmadı

21-09-2010 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede yaşayan Gazi ve aileleri ile akşam yemeğinde buluştu.        Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi kurtulan, Gaziler

Başkan Kurtulan gazileri unutmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi kurtulan, Gaziler Haftası nedeniyle ilçede yaşayan Gazi ve aileleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Özkocaman Spor Tesisleri’ndeki yemeğe Başkan Kurtulan’ın yanı sıra Kaymakam Kazım Karabulut, Askerlik Şube Başkanı Ahmet Meydan, Başkan yardımcısı Mustafa Eren, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Taşören, gaziler ve yakınları ile davetliler katıldı.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan gecede yaptığı konuşmada, “Bu vatan için her şeyini ortaya koyan gazilerimizle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Onlarla ne kadar övünsek azdır” dedi. Kaymakam Kazım Karubulut da konuşmasında, “Milletimizi çeşitli yollarla bölmeye çalışıyorlar. Ancak birlik ve beraberliğimizi elden bırakmadığımız sürece korkmamıza gerek yok” diye konuştu.