Başkan Kurtulan esnafla buluştu

03-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ile birlikte, 2 yılda yaptığı hizmetlerin yeraldığı dergiyi Ayakkabıcılar arastasında bulunan

Başkan Kurtulan esnafla buluştu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ile birlikte, 2 yılda yaptığı hizmetlerin yeraldığı dergiyi Ayakkabıcılar arastasında bulunan esnafa dağıttı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ak Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ve Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak ile birlikte Ayakkabıcılar Arastası’nda yeralan esnafı ziyaret etti. Başkan Kurtulan ziyaret sırasında göreve geldiği günden bu yana geçen 2 yılda yaptığı hizmetlerin anlatıldığı dergiyi esnafa dağıttı ve “Bunlar daha başlangıç. Sizlerin desteği ile daha fazlasını önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğiz” dedi.

Ziyaret nedeniyle bir hayli memnun olan esnaf da, Başkan Kurtulan ve Milletvekili Sedat Kızılcıkla sohbet etme imkanı buldular ve yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler.

.