Başkan Kurtulan Eczacılar Günü’nü kutladı

16-05-2011 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 14 Mayıs Eczacılar Günü’nü kutladı.   Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Önder Matlı ile

Başkan Kurtulan Eczacılar Günü’nü kutladı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 14 Mayıs Eczacılar Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Önder Matlı ile birlikte 14 Mayıs Eczacılar Günü nedeniyle ilçedeki eczaneleri ziyaret ederek çiçek takdim etti ve Eczacılar Günü’nü kutladı.

Ezcılar Günü nedeniyle Eczacı ve meclis üyesi Halilibrahim Özşekerci’yi de ziyaret eden Başkan Kurtulan, “Eczacıların hayatımızda önemli bir yeri var. Sağlık sektörünün önemli bir unsuru olan ilacın, üretimini ve vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayan, kendini tüm insanlığın sağlığını düşünmeye adayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı, özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan tüm eczacılarımızın Eczacılık Günü’nü kutluyorum” dedi.