Başkan Kurtulan ‘Ebeler Haftası’nı kutladı

26-04-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası’nda sağlık kuruluşlarında görev yapan ebeleri unutmadı. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret

Başkan Kurtulan ‘Ebeler Haftası’nı kutladı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası’nda sağlık kuruluşlarında görev yapan ebeleri unutmadı. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Sadi Kurtulan, burada hizmet veren ebelerle bir araya gelerek, günlerini kutladı. Ebelere karanfil hediye eden Başkan Kurtulan; “  İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan ebelerimiz, sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Ana-çocuk sağlığı hizmetleriyle birlikte, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemde anneye ve bebeklere bakım hizmetleri veren ebelerimiz, sağlık hizmetleri alanında oldukça önemli ve kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Büyük fedakârlıklar içinde aile ve toplum için birer sağlık danışmanı ve eğitimcisi olarak görev yapan ebelerimize bu zor ve onurlu görevlerinde başarılarının devamını diler, Ebeler Haftası’nı en içten duygularımla kutlarım” dedi.