Başkan Kurtulan Doktorları unutmadı

14-03-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ‘14 Mart Tıp Bayramı’ nedeniyle Devlet Hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.        Mustafakemalpaşa Belediye

Başkan Kurtulan Doktorları unutmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda doktorları unutmadı. Başkan Kurtulan ilk olarak Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Erol Bağçıvan, Başhekim Yardımcısı Dr.Zafer Şengirgin ve hastane doktorlarını ziyaret etti. Başhekim Bağçıvan nezdinden tüm doktorların ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Kurtulan, günün anısına isimlerine özel olarak yaptırılan çini tabak hediye etti.

Başkan Sadi Kurtulan Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan doktorlar adına da Toplum Sağlığı Merkezi Sağlık Grup Başkanı Dr. Özgür Yıldız’ı ziyaret ederek ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Aynı zamanda tüm Aile Sağlığı Merkezlerin de görevli doktorlara da hediyelerini gönderen Başkan Kurtulan, daha sonra Atatürk Anıtı’na çelenk koyma törenine katıldı.

.