Geri Dön

Başkan Kurtulan, Değirmenci’yi uğurladı

01-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Nilüfer Özlüce Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Değirmenci’yi yeni görev yerine uğurladı. Mustafakemalpaşa Kız

Başkan Kurtulan, Değirmenci’yi uğurladı

01-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Nilüfer Özlüce Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Değirmenci’yi yeni görev yerine uğurladı. Mustafakemalpaşa Kız

     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Nilüfer Özlüce Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Değirmenci’yi yeni görev yerine uğurladı.
Mustafakemalpaşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Vekili iken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın açtığı ‘Görevde Yükselme ve Uzmanlık Sınavı’ndan yüksek puan alarak Bursa Nilüfer Özlüce Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Değirmenci için eski okulunda veda töreni düzenlendi.
     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın da katıldığı törende, Mustafakemalpaşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin yeni Müdürü Nurcan Taltekin, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerde hazır bulundu.
     Törende yaptığı konuşmada, 1975 yılında başladığı öğretmenlik mesleğini uzun yıllar Mustafakemalpaşa’da sürdüren Mustafa Değirmenci’nin değerli bir eğitimci olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Kendisiyle bir dönem aynı okulda görev yapmaktan mutluluk duyduğum değerli öğretmenimiz şu gök kubbede hoş bir seda bırakmıştır. Başarılı ve disiplinli çalışması ile mesleğine olan bağlılığı son derece ön plandaydı. Ayrılıklar muhakkak ki oluyor ve de olacak, ama burada geçen yılların, anıların, hizmetlerin unutulmayacağına inanıyorum. Milletimize faydalı bireyler yetiştirmek için eğitim hizmetine artık Bursa’da devam edecek olan değerli hocamız Mustafa Değirmenci’ye, bundan sonraki görev yerinde ve hayatında başarılar diliyorum. Bize ne zaman ihtiyacınız olursa, bizler her zaman sizin yanınızdayız. ” dedi.
37 yıllık eğitimci Mustafa Değirmenci ise çok duygulandığını söylerken, Mustafakemalpaşa’ya veda etmediğini, gönlünün burada olduğunu belirtti.
Değirmenci; “ Mustafakemalpaşa’da görev yaptığım süre içerisinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
     Başkan Kurtulan, törende Bursa Nilüfer Özlüce Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Değirmenci ve Mustafakemalpaşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Nurcan Taltekin’e çiçek takdim etti.
     Törende ayrıca, Genç Kızlar Basketbol Bursa İl Şampiyonası’nda takım halinde dördüncü olan Kız Teknik ve Meslek Lisesi sporcularına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından madalyaları verildi.

.

.

.