Başkan Kurtulan'dan 'Yıldız Kızlar'a plaket

26-01-2016 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, potada önemli başarılara imza atan genç basketbolcuları ödüllendirdi. Başkan Sadi Kurtulan, Bartın ve Afyon'daki müsabakalarda Mustafakemalpaşa'yı başarıyla

Başkan Kurtulan'dan 'Yıldız Kızlar'a plaket

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, potada önemli başarılara imza atan genç basketbolcuları ödüllendirdi. Başkan Sadi Kurtulan, Bartın ve Afyon'daki müsabakalarda Mustafakemalpaşa'yı başarıyla temsil eden TOKİ Fatih Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız Takımları'na teşekkür plaketi verdi. Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda antrenörler Engin İlhan ve Mustafa Cahit Kılıç ile birlikte başarılı basketbolcuları misafir eden Başkan Kurtulan, gençleri yönlendirerek, spor yapma imkanı sunan yerel kulüplere destek vereceklerini söyledi.   'Yeni tesisler gençlerin hizmetinde olacak'   İki kulübü kutlayan Başkan Sadi Kurtulan; " Mustafakemalpaşa'da özellikle basketbol dalında güzel imkanlar, yerleşmiş bir birikim var. Geleneksel TATLITOP Basketbol Festivali yıllardır bunun en güzel örneğini veriyor. Hem okul kulüpleri hem de Belediye Spor gibi yerel spor kulüpleri basketbola önem veriyor. Bize düşen görev, çocuklarımızı spora teşvik etmek, spor alanlarını modernize ederek bu yönde tesisleşmeyi sağlamaktır. Yakın bir dönemde yapımına başlanacak olan Gençlik  Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri ile birlikte modern alanlar sporun ve gençliğin hizmetine girecek. Gençlerimiz, sporun her şeyden önce bir dostluk olduğunu, başarının ise azim ve mücadeleden geçtiğini unutmadan çalışmalarına devam ettikleri sürece desteğimizi hissedeceklerdir. Sporcularımızın tecrübe ve birikimle daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. İki kulübümüzün sporcularını, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyor, kendilerinden yeni başarılar bekliyoruz" dedi.